Connect with us
Tarom vine cu oferte speciale de calatorie de pe Aeroportul din Iasi

Știri

Oferta Tarom: Bilete la preturi speciale de pe Aeroportul din Iasi

OFERTELE SPECIALE SE MUTA LA IASI !

TAROM te invita sa descoperi noile rute la preturi speciale!
• 99 Euro* (toate taxele incluse) pentru calatorii intre IASI** si BOLOGNA, MUNCHEN, ROMA, TORINO;
• 119 Euro* (toate taxele incluse) pentru calatorii intre IASI** si LONDRA (Luton), MADRID, TEL AVIV.

Cumpara biletele pe www.tarom.ro si participa la concursul cu premii!

CONCURS: Cumparand bilete de avion la oferta speciala, de pe website-ul TAROM www.tarom.ro sau varianta mobilă m.tarom.ro si alegand plata cu cardul, pasagerii pot intra in cursa pentru castigarea unor premii constand in 3 vouchere-cadou in valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate pana la data de 31 martie 2017 pentru plata partiala/ integrala a unui bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM. Voucherele-cadou se acorda in urma tragerii la sorti ce va avea loc in data de 25 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org. Urmariti pagina de Facebook a Companiei pentru rezultatele concursului si pentru alte oferte.

*Oferta speciala este valabila pentru calatoriile dus-intors efectuate in perioada 01 septembrie 2016 – 30 septembrie 2016 (data ultimului retur), pe curse directe operate TAROM si este supusa unor termene si conditii (durata minima de sedere la destinatie este de 2 zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar durata maxima de sedere este de 15 zile, modificari permise cu plata unor diferente tarifare si a unei taxe de 50 euro/42GBP (pentru bilete emise pe ruta Luton-Iasi-Luton)/56USD (pentru bilete emise pe ruta Tel Aviv-Iaşi-Tel Aviv), restituirea nu este permisa).

Perioada de vanzare este 17-19 august 2016. Locuri limitate la aceste tarife.

** Oferta este valabila si pentru calatorii dinspre Bologna, Londra (Luton), Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv, Torino catre Iasi. Oferta nu se aplica pe zboruri via Bucuresti.

Despre TAROM
Compania Nationala de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top