Connect with us
Oferte eMAG la drone de Black Friday 2016. Prețuri promoționale la dronele oferite de eMAG. Aici ai catalogul cu cele mai bune prețuri.

Știri

Oferte eMAG la drone de Black Friday 2016

Oferte eMAG la drone Black Friday 2016: eMAG a pregătit o gamă variată de drone la un preț redus cu ocazia zilei de de mari reduceri.

CLICK AICI pentru a vedea oferta eMAG la drone!

Drona este un aparat zburător fără pilor, în termeni populari. Există mai multe tipuri de utilizări pentru drone. Indiferent că vorbim de cele militare sau comerciale, aplicațiile sunt similare în natură. Care sunt utilizările unei drone:

Drone de atac. Folosite numai de către militari, aceste drone sunt echipate cu arme letale și folosite pentru lovituri aeriene controlate.

Dronele de control al mulțimii – echipate cu arme non-letale, cum ar fi gazele lacrimogene sau tunuri de sunet, aceste drone sunt folosite pentru a degaza o adunare mare de oameni, fără a provoca niciun prejudiciu fizic.

Aici ai CELE mai bune OFERTE de BLACK FRIDAY la alte magazine

Dronele de livrare – Inițial dezvoltate pentru ca armata să livreze mărfuri trupelor la sol aceste drone sunt echipate cu un sistem „de gheare” capabil să renunțe de la distanță anumite elemente, într-o zonă țintă dorită. Unele companii mari de transport maritim, cum ar fi DHL și Amazon, au început să pună în aplicare aceste tipuri de livrări, pentru a minimiza costurile și condițiile de deplasare periculoase ale unui transport maritim.

Oferte eMAG la drone de Black Friday 2016

Dronele de monitorizare – echipate cu camere atât standard cât și cu infraroșu precum și instrumente de meteo sensibile, aceste drone sunt folosite pentru a monitoriza o varietate de domenii. De exemplu, drone echipate cu aceste aparate și instrumente sunt folosite pentru a ajuta la prevenirea crimelor de stradă sau un ajutor în detectarea și prevenirea incendiilor forestiere. Aceste drone sunt, de asemenea, folosite pentru misiuni de recunoaștere, precum și alte aplicații militare.

Drone de Fotografie / videografice – Aceste drone sunt din ce în ce mai populare în lumea artei. Fotografii și videoclipuri aeriene ar trebuit să fie făcute dintr-un avion sau elicopter, iar acest proces este foarte scump. Odată cu apariția acestor drone, fotografii si cameramanii pot obține acele fotografii uimitoare fără buget mare.

Pentru a achiziționa o dronă la preț redus. Cea mai bună ocazie este ziua de Black Friday. Marii retaileri ca eMAG promit reduceri de până la 80% la majoritatea produselor.

Află care sunt cele mai bune prețuri de Black Friday în catalog la eMAG și alte magazine

Vezi aici și LIVE text la eMAG Black Friday, dar si LIVE text la alte magazine.

Telefoane mobile
Harduri SSD
Memorii PC
Cuptor pe Gaz
Frigidere
Smartphone-uri
Incărcătoare telefoane
Mașini de spălat
Samsung Galaxy
Aspirator
Centrale termice
Plită cu gaz
Cuptor Electric
Placă de bază
Electrocasnice bucătărie
Boilere
Aparate aer condiționat
Aparate de încalzire, calorifere electrice
Robot de bucătărie
Cabluri și adaptoare
Mașină de tocat
Componente PC și periferice
Huse telefoane
Mixere
Procesoare
Acumulatoare externe
Plăci video
Selfie stick
Monitoare PC
Cartușe, tonere și consumabile
Laptopuri
Televizoare
Imprimante Inkjet cu cerneală
Mouse
Boxe PC
Căști PC
Multifuncționale
Folii protecție telefoane
Tastaturi
Scannere
Memorii USB
Hard Disk Extern
Hard Disk
Smart watch
Drone
Desktop PC
Routere Wireless
Imprimante Laser
Mașini
Genți laptop
Fiare de călcat
Aparate foto
iPhone
Electrocasnice
Blendere și tocătoare
Aparate de climatizare
Tablete
Hote
Plite electrice

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top