Connect with us
Mircea Drăghici demisionează din funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor

Știri

Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici, noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi

Biroul Permanent Naţional al PSD a decis, marţi, să-i susţină pe Lia Olguţa Vasilescu şi pe Mircea Drăghici pentru portofoliile Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi, respectiv, Transporturilor, au confirmat, pentru AGERPRES, surse social-democrate.

Decizia a venit după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că a respins propunerile făcute anterior pentru cele două ministere Ilan Laufer – Dezvoltare Regională şi Lia Olguţa Vasilescu – Transporturi, pe motiv că sunt nepotrivite.

Mircea Drăghici este trezorierul PSD și face parte din comisia pentru industrii și servicii, după ce fusese membru al comisiei pentru transporturi și infrastructură din Camera Deputaților.

Newsweek România a publicat în urmă cu o lună informația potrivit căreia Mircea Drăghici ar fi cumpărat din banii PSD mașini de lux pentru a fi folosite de el și de soția sa și ar fi plătit contracte de publicitate la televiziunea soției sale.

Mircea Drăghici (deputat PSD) a fost achitat în luna iunie de Înalta Curte în dosarul de corupție în care e judecat alături de fostul baron local, Constantin Nicolescu, și de 38 de primari şi viceprimari de comune. Decizia nu este definitivă.

Şerban Nicolae a afirmat, după o primă şedinţă a conducerii PSD, că noile propuneri pentru Ministerul Transporturilor şi cel al Dezvoltării sunt Mircea Drăghici şi Lia Olguta Vasilescu, dar pot fi şi altele, o decizie urmând să fie luată miercuri de CEx.

El a mai spus și că o decizie va fi luată miercuri de Comitetul Executiv al PSD, când ar putea apărea şi alte propuneri.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că remanierea guvernamentală este o soluţie slabă şi că este în continuare de părere că soluţia corectă ar fi fost înlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme României.

Citește și: Reacția comunității evreiești după ce Ilan Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top