Connect with us

Știri

Om de afaceri celebru, fostul partener al unei cunoscute prezentatoare tv, RIDICAT DE POLITISTI!

Un celebru om de afaceri, fostul partener al unei iubite prezentatoare tv de la noi, a fost ridicat de politie astazi si dus la audieri. In momentul in care s-au apropiat politistii de locuinta sa, acesta si-ar fi facut cruce, noteaza timisoarastiri.ro.

Este vorba despre celebrul afacerist Georgica Cornu, cu care s-a iubit Marina Almasan, cea despre care presa scria ca i-a ”mancat” banii unuia dintre cei mai potenti oameni de afaceri din Banat. Georgica Cornu a fost dus la audieri la sediul politiei din Mehedinti.

CITESTE SI: IMAGINE SOCANTA CU UN BEBELUS – CE FACE ACESTA
Potrivit informatiilor aparute pana acum in presa, este vorba despre anchetarea omului de afaceri intr-un dosar de evaziune fiscala. Georgica Cornu, potrivit acuzatiilor procurorilor, a prejudiciat statul roman, in acel dosar, cu 3 milioane de euro.

Nu este prima oara cand Georgica Cornu da ochii cu politistii. Acesta a mai fost perchezitionat la locuinta sa in luna martie a acestui an si a fost de Parchetul Tribunalului Mehedinti pentru spalare de bani si evaziune fiscala.

Sursa fotografiei: libertatea.ro

Sursa fotografiei: libertatea.ro

Georgica Cornu este anchetat alaturi de alti oameni de afaceri, in acelasi dosar. Prejudiciul total produs de inculpatii din acest dosar este de 9 milioane de euro, mai spun anchetatorii.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top