Connect with us

Știri

Ombladon este un adevarat romantic

Atunci cand il vezi pe scena, ai impresia ca este un adevarat dur. In viata personala, cantaretul este un barbat tandru, care stie cum sa-si faca partenera fericita.

In concerte, Ombladon este un barbat sobru, care nu se fereste sa arunce cu injuraturi in stanga si-n dreapta, motiv pentru care multi il considera un om misogin. Doar iubita lui pare sa-l cunoasca cu adevarat, iar gesturile de tandrete aratate de catre cantaret par sa faca dovada unui romantic incurabil.

Versurile prin care Ombladon jicneste femeile par sa nu-l reprezinte, ba dimpotriva, artistul se comporta ca un adevarat gentleman cand vine vorba de iubita lui.

Asta se poate observa si din pozele paparazzilor de la spynews.ro, care l-au fotografiat pe membrul formatiei Parazitii in timp ce lua cina alaturi de frumoasa lui iubita si cativa amici.

Reporterii spun ca artistul se comporta extrem de frumos cu partenera sa, asigurandu-se ca bautura comandata ii este pe plac, in timp ce afisa un chip senin si vesel, pe care nu-l prea vedem pe scena.

Nici iubita lui Ombladon nu s-a lasat mai prejos si l-a rasplatit pe artist cu o serie de gesturi care demonstreaza cat de fericiti sunt cei doi impreuna.

Sursa: Spynews.ro

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top