Connect with us
cardiac-03082015

Știri

Opreste un atac cardiac intr-un minut cu acest ingredient din bucatarie

Un atac cardiac poate ucide mai multe vieti decat toate formele de cancer combinate. Atacul cardiac este principala cauza de moarte in randul femeilor.

CITESTE SI: LA CE VARSTA SUNTEM CEI MAI PREDISPUSI SA FACEM INFARCT DIN CAUZA DEPRESIEI

Medicii spun ca un atac cardiac poate curma viata unui om in mai putin de un minut. Medicul Christopher Stransfort, in varsta de 35 de ani sustine ca pana acum nu a pierdut niciun pacient din cauza atacului cardiac datorita unei retete speciale care contine ardei iute.

Pentru a opri un atac de cord iminent ai nevoie de un ingredient pe care il gasesti in bucataria proprie, ardeiul iute. Medicul sustine ca ardeiul iute controleaza ritmul cardiac si ajuta la ducerea sangelui prin partile cele mai importante ale corpului.

CITESTE SI: MESAJ DUR AL UNUI MEDIC DE LA URGENȚE PRIVIND ATITUDINEA GROSOLANĂ A PACIENȚILOR

Iata cum se prepara reteta medicului Christopher Stransfort: pune o lingurita de pulbere de ardei iute intr-o cana cu apa, apoi amesteca si bea cate 5-10 picaturi. Daca observi ca starea ta nu se imbunatateste in 5 minute atunci mai bea inca 5-10 picaturi.

Cel mai important aspect al acestui tratament este ca, in cazul unui atac cardiac, ardeiul iute ajuta la o recuperare rapida a muschiului inimii. Cercetatrile in domeniu au demonstrat ca una din trei femei moare de un atac cardiac in fiecare zi.

Sursa foto: semneletimpului.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top