Connect with us
Orban, la un pas să-și piardă funcția. Ce îl așteaptă pe Arafat?

Știri

Orban, la un pas să-și piardă funcția. Ce îl așteaptă pe Arafat?

Țara noastră se află din nou sub stare de urgență, pentru încă 30 de zile. Încă de la primul decret emis în acest sens, sursele susțin că românii au fost de acord cu măsurile impuse. În plus, aceștia chiar au acuzat că decizia a venit prea târziu. În prezent, se pare că lucrurile s-au schimbat și se întorc împotriva lui Orban.

Orban, la un pas să-și piardă funcția. De ce sunt românii nemulțumiți?

După o lună de izolare, românii par din ce în ce mai nemulțumiți. Prețurile au crescut, însă nu la fel au făcut și alocațiile copiilor. Numeroși oameni se află în șomaj tehnic, în timp ce alții au fost demiși de la locurile de muncă, iar sute de companii fie s-au închis, fie sunt în pragul falimentului.

Deși Guvernul Orban a luat măsuri de reglementare a acestor situații, se pare că lucrurile nu au decurs așa cum credea. Astfel, românii refuză să mai accepte incertitudinea, nesiguranța și aduc acuzații Guvernului, ceea ce nu-i asigură Premierului o imagine deloc bună. Oamenii vor să știe când vor reveni la normal lucrurile, de ce nu poate fi oprit virusul; ei se întreabă de ce încă nu există un vaccin sau de ce măsurile au fost luate atât de târziu?

Deși PNL nu a greșit major în vreo decizie, reacția adversarilor incită populația la revoltă. Victor Ponta, Călin Popescu-Tăriceanu și Marcel Ciolacu se opun cu vehemență prelungirii stării de urgenţă, fără a veni, însă, cu propuneri și soluții pertinente.

Orban, la un pas să-și piardă funcția. Ce îl așteaptă pe Arafat?

Personajul principal și pozitiv din această poveste este nimeni altul decât Raed Arafat. Deși face parte dintre cei care adoptă măsurile în această țara, populația nu se răsfrânge asupra lui și nemulțumirile acesteia îl ocolesc mereu.

Arafat a ținut mereu la imaginea lui și continuă să se facă plăcut în rândul cetățenilor, ceea ce, cu siguranță, îi va asigura un loc sigur la funcția ce urmează a-i fi atribută. Sursele au declarat pentru Capital că acestuia ar urma să i se propună funcția de ministru al MAI în viitorul guvern de stânga, format din Pro România și PSD.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top