Connect with us
Oreste, audiat la DIICOT Ploiești: „Nu am cumpărat, nu consum droguri”

Știri

Oreste, audiat la DIICOT Ploiești: „Nu am cumpărat, nu consum droguri”

Oreste Teodorescu va fi audiat, luni, la DIICOT, în dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”. În faţa procurorilor au fost deja Raluca Badulescu și creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care are calitatea de suspect în dosar.

Jurnalistul Oreste Teodorescu a afirmat că nu are nicio legătură cu dosarul de trafic de droguri în care a fost audiat ca martor.

„Nu am nicio legătură cu persoanele implicate în acest caz. Procurorul DIICOT şi ofiţerul de la poliţia judiciară mi-au confirmat că nu au trimis nicio informaţie din acest dosar în spaţiul publc. Voi da în judecată pe absolut toţi cei care mi-au lezat imaginea publică.

Dacă mi s-au prezentat patru fotografii cu niște persoane pe care nu le cunosc. Nu am nicio relație de prietenie cu nimeni. Nu am consumat, nu consum, nu cumpăr nici droguri de mare risc, nici droguri de risc mai mic.

În mașina soției lui Rareș Bogdan intră doi recidiviști, ceea ce demonstrează un jaf atipic. Eu sunt chemat ca martor și sunt transformat într-un fel de Pablo Escobar de Dâmbovița”, a spus Oreste Teodorescu.

În dosarul „Cocaină pentru VIP-uri” au fost audiate și alte vedete

Teodorescu a spus că va da declarații la ieșirea de la audieri.

„Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti.

Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, a scris Oreste Teodorescu, pe pagina sa de Facebook, după ce a aflat că numele său e vehiculat în acest doar.

Citește și Laura Codruţa Kovesi va activa ca procuror la DIICOT Sibiu

1 Comment

1 Comment

  1. Tatiana

    2018-07-16T13:09:19+03:00 at 13:09

    …JIVINE PĂROASE PERICULOASE…joacă extrem de murdar…așa cum le este și caracterul….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top