Connect with us
OSCAR 2016 - COVORUL ROSU (FOTO)

Știri

OSCAR 2016 – COVORUL ROSU (FOTO)

Vedetele pasesc pe covorul rosu de la gala de decernare a premiilor OSCAR 2016

oscar-2016-covorul-rosuPremiile Oscar 2016 se vor decerna in aceasta noapte, iar inainte de marea gala este traditionala aparitie a vedetelor pe Covorul ROSU.

OSCAR 2016 COVORUL ROSU. Vedetele isi vor etala tinutele de zeci de mii de dolari ca in fiecare an, oare cine va fi regina serii, dar regele?

OSCAR 2016 – COVORUL ROSU (FOTO)

OSCAR 2016 COVORUL ROSU. Incepand cu ora 1.00 va vom actualiza in timp real cu vedetele ce pasesc pe covorul rosu si vom comenta impreuna tinutele lor.

OSCAR 2016 COVORUL ROSU. Castigatorii OSCAR 2016 vor fi anuntati in timp real pe huff.ro LIVE TEXT.

Chris Evans, Jared Leto si Sylvester Stallone.

Emily Blunt, Henry Cavill si Kevin Hart.

Leonardo DiCaprio, cel mai asteptat actor din seara aceasta a pasit pe Covorul Rosu, sperand ca in acest an va castiga in sfarsit un Oscar.

leonardo di caprio

Au mai pasit pe Covorul Rosu: Kate Winslet (din filmul Steve Jobs), Reese Witherspoon si Tina Fey (din filmul Surorile).

Michael Fassbender, si el nominalizat a sectiunea „Cel mai bun actor” pentru rolul din filmul Steve Jobs” si-a facut aparitia sperand sa castige ravnitul trofeu.

Michael Fassbender

Lady Gaga nu mai socheaza cum ne-a obisnuit, purtand o fusta-pantalon alba, iar Rachel McAdams (din filmul Spotlight) poarta o rochie cu trena.

 

Julianne Moore a aprut intr-o rochie Chanel, iar Pharell poarta propriile creatii vestimentare.

Matt Damon, unul din nominalizatii la sectiunea „Cel mai bun actor” pentru rolul din Martianul a pasit si el pe Covorul Rosu, increzator ca acesta este anul lui.

matt damon

 

Kate Blanchett, cea care anul trecut a fost desemnata cea mai bine imbracata actrita de la Oscaruri, poarta si anul acesta o rochie Armani. Anul acesta este nominalizata la sectiunea „Cea mai buna actrita” pentru rolul din filmul Carol.

kate balnchett

Jennifer Garner impresioneaza pe Covorul Rosu intr-o rochie neagra Salvatore Ferragamo.

 

Charlize Theron, Heidi Klum si Margot Robbie sunt ultimele aparitii.

Brie Larson, una din actritele nominalizate la sectiunea „Cea mai buna actrita” pentru rolul din filmul Camera si-a facut aparitia pe Covorul Rosu intr-o rochie albastra spectaculoasa, semnata Gucci.

brie larson

Naomi Watts a pasit pe Covorul Rosu intr-o rochie Armani cu insertii Swarovski, alaturi de Olivia Munn care poarta o rochie portocalie semnata Stella Mccartney, Jennifer Jason Leigh care poarta o rochie semnata Rodarte.

Au mai aparut si: Eddie Redmayne (actorul din filmul „Daneza”) care poarta un sacou de catifea, Finn Wittrock si Common care poarta un costum alb Calvin Klein.

Saoirse Ronan poarta o rochie „sirena” verde smarald Calvin Klein.

2202

Alte aparitii pe Covorul Rosu: Daisy Ridley care poarta Chanel, Sofia Vegara si  Olivia Wilde.

Actrita Whoopi Goldberg a pasit pe Covorul Rosu, accesorizata la maximum.

 

Aparitii noi: Maria Menounos care straluceste intr-o rochie argintie semnata Siriano si Alicia Vikander (din filmul Daneza), o printesa care poarta Louis Vuitton.

Agitatie mare pe Covorul Rosu! Vedetele apar, dau interviuri, fac fotografii, se pregatesc pentru a-si ocupa locurile in Dolby Theatre, Hollywood.

5125

Persoanele implicate in filmul The Revenant au inceput sa vina pentru a-si revedinca ravnitele premii, prima este cea care s-a ocupat de machiajul spectaculos din film, So Sian.

2497

Scenarista Phyllis Nagy a sosit pe Covorul Rosu, impreuna cu Diane Warren, Evgeny Afineevsky (regizorul filmului Winter on Fire) si producatorul Den Tolmor.

Giuliana Rancic si Brad Goreski sunt prezentatorii Premiilor Oscar pentru postul TV E!. Giuliana poarta o rochie alba cu insertii florale, marca Georges Chakra, iar Brad este la inaltime cu un costum Valentino.

Au inceput sa apara vedetele pe Covorul Rosu. Dorith Mous si Sandy Cohen.

Wolfgang Puck, bucatarul oficial al Premiilor Oscar, a pregatit un super platou pentru Covorul Rosu.

covor rosu mario lopez

Covorul rosu este pregatit! Fotografii sunt pe faza, blitzurile aparatelor sunt setate!

covorul rosu pregatire

Pe covorul rosu un personaj „interesant” si-a facut aparitia. Peste 30 de minute marile vedete vor incepe sa isi faca aparitia.

covorul rosu

A inceput petrecerea care precede marea festivitate de decernare a premiilor Oscar, cateva vedete si-au facut deja aparitia.

 

 

O fotografie publicata pe Twitter face senzatie pe internet, poze face referire la evolutia rochiilor din istoria galei Oscar.

oscar-rochii

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top