Connect with us
ovitură în “dosarul Caracal”! Aflată la capătul puterilor, familia Măceșanu a luat o decizie surprinzătoare. Avocatul a depus cererea

Știri

Lovitură în “dosarul Caracal”! Aflată la capătul puterilor, familia Măceșanu a luat o decizie surprinzătoare. Avocatul a depus cererea

Cazul Caracal pare să nu se mai termine. Avocatul familiei Măceșanu a cerut strămutarea dosarului pentru că suspectează că judecătorii ar fi putea fi afectați de părtinire și consideră că la olt nu s-ar face o cercetre justă judecătorească.

„Ne-am deplasat la Tribunalul Olt pentru a depune două cereri, una de strămutare a acestui dosar şi o cerere de mai multe excepţii pe care le vom discuta în camera preliminară, să vedem când se va stabili şi unde competenţa instanţei de judecată. În primul rând, am solicitat strămutarea acestei cauze, pentru ca acest complet de judecată să nu fie afectat de părtinire privind modalitatea justă în care ar trebui să se efectueze cercetarea judecătorească.

Este de notorietate şi ştim cu toţii nivelul la care s-a conlucrat în acest judeţ, în care comisarul Alexe (n.r. Nicolae Alexe, şef adjunct al IPJ Olt în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu), fiind prieten cu lumea interlopă, ar putea să implice cumva judecătorii şi să avem suspiciuni rezonabile cu privire la imparţialitatea lor. Referitor la excepţii, am sesizat, în baza dispoziţiilor art. 346 (n.r. din Codul de procedură penală), nelegalitatea actului de sesizare a instanţei de judecată şi trimiterea cauzei în vederea completării acestui dosar la organul de urmărire penală„, a spus avocatul.

Totodată, Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, şi-a exprimat neîncrederea în achetă, fiind ferm convinsă că fiica ei s-ar afla în străinătate, unde ar practica prostituția.

„Noi ne aşteptăm să se facă dreptate, să se afle adevărul. Nu mai avem încredere în nimeni, prin ce a trecut copilul nostru şi de câte ori putea fi salvat, cum să mai ai încredere? Am spus dintotdeauna şi susţin cu tărie că Alexandra este dusă peste hotare, este traficată, Alexandra nicidecum nu este moartă„, a spus Todoriţa Măceşanu.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top