Connect with us
Pană de curent în București pe 8 februarie. Zonele afectate.

Știri

Pană de curent în București pe 8 februarie. Zonele afectate

O pană de curent în București a lăsat în beznă mai mulți locuitori ai Capitalei, miercuri seara. Zonele afectate au fost Piața Victoriei, Floreasca, Băneasa, Pipera, Pasajul Basarab, Bulevardul Ion Mihalache, Piața Romană, Bulevardul Dorobanți, Bulevardul 1 Mai, zona Basarab și Banu Manta, Bulevardul Ștefan cel Mare.

Update, ora 21.33: O explozie a unui cablu subteran de electricitate care a avut loc, marţi seară, pe Şoseaua Ştefan cel Mare ar putea fi cauza întreruperii energiei electrice în zona de nord a Capitalei.

Update, ora 19.50: Alimentarea cu energie electrică a zonei de nord a Bucureştiului, afectată de o avarie majoră, a fost reluată la ora transmiterii acestei ştiri.

Știre inițială.

Curentul a căzut în aceste zone în jurul orei 19.00.

De altfel, ENEL a precizat că este afectată toată porțiunea cuprinsă între DN 1 și Piața Romană. Sute de mii de bucureșteni au rămas, la momentul transmiterii acestei știri, fără energie electrică.

O avarie s-a produs în Staţia Nord de alimentare cu energie electrică, conform Enel. Se fac manevre pentru alimentarea din alte surse în cel mai scurt timp posibil, transmite furnizorul de electricitate.

De asemenea, mai multe stații de metrou au rămas fără curent. La stația de metrou Universitate, garniturile au rămas staționate.

Este afectat și protestul de la Piața Victoriei, întrucât multe persoane se aflau în metrou, îndreptându-se către manifestații.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top