Știri

Pană de curent miercuri (1 noiembrie) în București

Pană de curent miercuri în București, în jurul orelor 17.00. Transelectrica a confirmat avaria și se pare că este o problemă la rețeaua de alimentare, mai exact la înalta tensiune și că un transformator ar fi cedat, undeva în zona Fundeni.

UPDATE: Transelectrica a oferit prima reacție cu privire la incidentul de miercuri seara.

Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.44, s-a înregistrat o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. În acest moment, se lucrează pentru realimentarea cât mai rapidă a tuturor consumatorilor afectaţi, se arată într-un mesaj al companiei, postat pe Facebook.

Și ENEL a reacționat după pana de curent.

În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol.

STIRE INITIALA

Se pare că sunt probleme cu energia electrică în mai multe zone ale Capitalei, printre care Pipera, Floreasca, Dorobanți, Piața Romană, Cartierul Aviației, Plumbuita, Dristor, Obor, Pantelimon. Totodată, au fost afectate și zone din județul Ilfov. Conform primelor informații,  cea mai afectată zonă este cea de nord, unde la momentul transmiterii acestei știri, nu este curent.

Totodată, sunt probleme și cu semafoarele, dar și circulația metrourilor a fost afectată. Unele stații de metrou au rămas în beznă, după cum se poate vedea în imaginea de mai jos, surprinsă la stația Obor.

În alte părți ale Capitalei, curentul electric a fost căzut pentru câteva secunde, ulterior alimentarea revenind.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-01T17:41:45+02:00 17:41

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More