Connect with us
Pandemia poate schimba vacanțele: separeuri din plexiglas pe plajă

Știri

Pandemia poate schimba vacanțele: separeuri din plexiglas pe plajă

Vacanțele ar putea deveni cu totul altfel după perioada pandemiei. Hotelierii se gândesc deja la măsuri radicale. În Italia se vorbește deja despre separeuri din plexiglas pe plajă. Hotelirii români speră ca pandemia să nu „înghețe” sezonul estival în acest an. Dacă va fi totul diferit sau nu pentru români, aflăm din rândurile de mai jos.

Pandemia poate schimba vacanțele: separeuri din plexiglas pe plajă

Dacă românii și-au anulat vacanțele de până acum în contextul pandemiei de Covid-19, cu toții visează la vacanța de vară. Concediile sunt de obicei petrecute la mare, iar cele de anul acesta vor fi diferite de anii trecuți.

Astfel, hotelierii se gândesc cum să își primească oaspeții și la măsuri radicale de a o face. Autoritățile au prelungit starea de urgență până în data de 16 mai. Totuși românii se gândesc deja la concediile petrecute pe litoralul românesc.

Managerii și hotelierii speră că în acest an plajele să nu fie goale, iar italienii au deja o soluție care poate fi aplicată și la noi.

Mai mult, un cuplu de italieni au venit cu ideea de a monta panouri de plexiglas între șezlonguri pentru a păstra distanța socială. Managerii plajelor din această țară spun că soluția are dezavantaje, mai ales efectul de seră produs de panouri.

„Soluţia pare frumoasă la prima vedere, dar după părerea mea nu e o soluție fezabilă pentru că acele panouri transformă locul de sub umbră într-o seră, deci practic dacă nu bate briza deloc și bate soarele în panourile acelea din plastic practic locul va deveni un infern”, a declarat Lucian, un proprietar de plajă, conform observatornews.ro.

În acest sezon estival, se estimează ca litoralul românesc să fie fără turiști. Unii proprietari de hoteluri de pe malul Mării Negre speră ca situația la nivel național să își revină la normal. Ei speră ca turiștii să revină la mare începând cu 1 iunie. Totuși, întreg turismul depinde enorm de evoluția pandemiei.

Deocamdată sperăm să putem ieși din case în concediu, cu separeuri de plexiglas sau nu pe plajele românești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top