Connect with us

Știri

Panică la metrou în staţia Piaţa Victoriei! Este fum în subteran

Incident la metrou, în jurul orei 9:35, la stația Piața Victoriei. Reprezentanții Metrorex spun că a avut loc un scurtcircuit la un izolator din apropierea peronului, iar din această cauză stația s-a umplut de fum.

Nu au fost chemați pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru că în această stație există un grup de pompieri-salvatori ai Metrorex.

Citeşte şi Din păcate, vești proaste despre Regele Mihai. Principesa Margareta a plecat de urgență în Elveția

Aceștia au reușit să rezolve situația și au deschis aerisirile din subteran. Oficialii companiei au spus că aerisirea s-a efectuat repede. Călătorii nu fost evacuaţi din stație și nici nu a fost întreruptă circulația trenurilor.

În urma acestui incident, Metrorex a emis un comunicat

„Informăm publicul călător că astăzi, 6 noiembrie 2017, în jurul orei 9:35, la trecerea unui tren de metrou pe Magistrala 2 de la Piaţa Victoriei 1 spre Aurel Vlaicu, s-a produs un arc electric în zona unui izolator, cu degajare minoră de fum.

Circulația trenurilor s-a desfășurat în condiții normale. Precizăm că nu a existat în niciun moment vreun pericol de incendiu. Pasagerii au călătorit în siguranță, singurul inconvenient fiind fumul simțit de aceștia pe o durată scurtă de timp, în mod pasager, la trecerea punctuală prin zona respectivă.

Echipele Metrorex au intervenit de urgență pentru evacuarea fumului cu ajutorul sistemelor speciale de ventilație. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”,

se arată în comunicatul Metrorex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top