Connect with us
Ordonanța Militară nr. 5 - Zborurile spre Spania și Italia, anulate încă 14 zile

Știri

PANICĂ pentru pasagerii unui zbor WIZZ AIR

Duminică seara, un Airbus A321, care aparține Wizz Air, livrat în martie 2016, a virat brusc la stânga în timpul accelerării pentru decolarea spre Billund, Danemarca.

”Piloții au făcut un rejected take-off și aeronava a revenit pe platformă, unde pasagerii au fost debarcați. După ce am ajuns în aeroport, Wizz Air ne-a oferit un zbor spre Billund joi, 21 septembrie”, a spus Robert Adrian, potrivit Aeronews.

Wizz Air a explicat că anularea zborului a fost cauzată de de un incident tehnic

“Echipajul zborului Wizz Air 3211 de la Otopeni la Billund din data de 17 septembrie a anulat procedura de decolare, la viteză redusă, și s-a întors la rampă după ce a apărut o eroare tehnică. Având în vedere durata preconizată a inspecției necesare și limitările timpului de serviciu al echipajului, Wizz Air a decis să anuleze zborurile W6 3211 și W6 3212 București – Billund și retur. Pasagerilor afectați de această situație li se oferă gratuit o nouă rezervare pe zboruri alternative WIZZ sau rambursare completă. Wizz Air își cere sincer scuze tuturor călătorilor afectați pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea numărul unu a companiei”, se arată în comunicatul companiei aeriene.

Citeşte şi DRAMĂ! Cine este tânărul UCIS de poarta pe care scria “Bine aţi venit”!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top