Connect with us
Pantofi la modă pentru bărbați - ce să porți pentru a fi la modă ?

Știri

Pantofi la modă pentru bărbați – ce să porți pentru a fi la modă ?

Pantofi la modă pentru bărbați – ce să porți pentru a fi la modă ?

Încălțămintea pe care o porți este ceva ce te reprezintă și îți definește stilul. Aceasta trebuie să fie de calitate, pentru a arăta bine, a-ți asigura confort și a putea fi îngrijită corespunzător pentru o durată de viață mai lungă. Moda se schimbă de la un sezon la altul, însă încălțămintea nu suferă modificări drastice. Poți adapta o pereche de pantofi de calitate în mai multe sezoane, cu atât mai mult cu cât aceste modele sunt simple și în culori uni.

Ce pantofi de bărbați sunt la modă în anul care urmează?

Având în vedere că anul acesta este pe final, trebuie să te informezi cu privire la noile modele propuse de către designeri pentru anul următor. Pe lângă hainele cu croiuri și modele interesate, bineînțeles că și pentru pantofi s-a acordat atenție maximă pentru a impresiona în anul ce vine. Moda pentru anul următor se poate caracteriza prin doua cuvinte, creativitate și culoare.  Culorile se regăsesc în toate piesele vestimentare, atât în cele de birou, cât și în cele pe care le porți pe stradă sau în vacanță. Pantofii de bărbați nu fac o excepție. Aceștia se poartă în culori vii, vibrante, care ies în evidență. Pe lângă asta materialele sunt diverse, se merge pe piele, cauciuc, pânză. Poți alege pantofi oxford care să completeze o ținută cu accente britanice, sau o pereche de pantofi de piele, care sunt un must have, și care merg la o ținută casual sau o ținută elegantă. Pantofii sport sunt în culori vibrante și ideali pentru a completa ținuta pe care o porții la o plimbare sau când desfășori activități fizice. Pot să îți completezi garderoba și să fii pregătit pentru trendul din anul viitor cu un click la https://www.epantofi.ro/barbati/cizme-si-altele/ghetute.html, unde vei avea la dispoziție o gamă mare de produse.

Close up photo of hiking boots and utility knife on wooden board

Cum să îți îngrijești corespunzător încălțămintea pentru a te bucura de ea cât mai mult timp?

Așa cum ai grijă de toate lucrurile tale, încălțămintea are nevoie de atenție specială în îngrijire, pentru că altfel aceasta nu își va păstra aspectul plăcut sau caracteristicile pentru care ai ales-o. încălțămintea de piele se recomandă a fi ștearsă după fiecare purtare cu o pânză moale. Pentru a păstra culoarea, folosește o cremă de pantofi în culoarea perechii de pantofi. Încălțămintea din piele întoarsă trebuie periată după fiecare purtare cu o perie specială, care are o parte din silicon moale și care ajută la păstrarea aspectului exterior al pantofilor. Pantofii sport se pot curăța chiar și la mașina de spălat, acestea fiind dotate cu programe speciale pentru încălțăminte, însă este de preferat ca aceasta să fie curățată manual pentru a nu risca să o deteriorezi din cauza temperaturii nepotrivite sau a rotațiilor mașinii de spălat din timpul stoarcerii. Încălțămintea se depozitează în dulapuri închise sau cutii, abia după ce te convingi că este uscată complet, altfel riști să apară mucegaiul și mirosul neplăcut. Se recomandă chiar folosirea unui calapod. Aceasta este un obiect, de cele mai multe ori din lemn, care are dimensiune și forma tălpii piciorului, și care se introduce în pantofi când aceștia sunt depozitați pentru mai mult timp, pentru a păstra forma acestora și mărimea, care se poate reduce la încălțămintea de piele în special. Pentru a știi exact ce materiale sunt folosite pentru fabricarea încălțămintei, verifică atent eticheta sau aruncă un ochi pe https://www.epantofi.ro/barbati/saboti-si-sandale/papuci-de-casa.html unde poți găsii toate informațiile. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top