Pare un copil de un an, dar adevărul este tulburător! Câți ani are „bebelușul”

Un bebeluș din India face senzație în întreaga lume. Deși la prima vedere nu ai spune că are mai mult de un an de zile, adevărul este unul cu totul neașteptat.

Manpreet Singh este un tânăr din India care are 23 de ani și arată precum un bebeluș. Atunci când au văzut că nu se mai dezvoltă, părinții l-au lăsat în grija unor unchi.

Prizonier în corpul unui bebeluș, Manpreet nu poate vorbi, nu merge și nici nu poate mânca singur. Din acest motiv, el are nevoie permanentă de ajutor. În plus, el cântăreșre numai cinci kilograme, iar hainele sale sunt de bebeluș.

Manpreet, prizonier în corpul unui copil

Cunoscută ca o țară care are foarte multe nașteri bizare, precum și mulți copii cu probleme, India este, de asemenea, o țară în care mulți părinți nu reușesc să le facă analizele necesare copiilor. Oamenii nu își permit să dea mii de dolari pentru analizele unui copil

Din acest motiv, tânărul prizonier în corpul unui bebeluș trebuie să depindă permanent de cei din jur. Pentru că dezvoltarea lui s-a oprit în jurul vârstei de un an, acesta nu poate vorbi. Se exprimă prin plâns și prin gângurit.

„Gângure ca un bebeluș și uneori chiar plânge. Când vreun câine latră sau aude zgomote puternice, atunci începe să țipe. Este un bebeluș ca oricare altul”, a povestit unchiul lui.

„L-am trimis de câteva ori înapoi la părinții săi, dar el nu vrea să locuiască cu ei. Plânge și refuză să mai mănânce. L-am acceptat așa cum este el, iar medicii ne-au spus să ne bucurăm de fiecare zi pe care o are pe acest pamant”, a povestit și mătușa bebelușului.

„Bebelușul” este considerat un zeu de unii oameni

Mulți oameni credincioși din satul unde el trăiește îl consideră un semn al divinității și trimis de zei pe pământ, alții mai apropiați de vârsta lui îl tratează exact ca pe un bebeluș.

Potrivit oamenilor de știință, acesta ar suferi de sindromul Laron, care afectează numai 300 de oameni din întreaga lume. Acest sindrom este caracterizat de un dezechilibru hormonal, care împiedică celulele să se dezvolte. Prin urmare, corpul său rămâne la statura unui bebeluș.

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-28T14:59:13+03:00 14:59

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More