Connect with us
Părintele Mihai Negrea, preotul care avea grijă de 117 copii orfani la Mănăstirea Podul Cosnei din județul Suceava, a murit la 64 de ani.

Știri

Părintele Mihai Negrea, preotul care avea grijă de 117 orfani, a murit VIDEO

Părintele Mihai Negrea, preotul de la Mănăstirea Podul Cosnei (jud. Suceava) care a avea grijă de 117 copii orfani a murit.

Privit ca un adevărat erou, Mihai Negrea s-a îngrijit de bunăstarea copiilor până în ultimele clipe ale vieții. Povestea sa a ajuns în atenția întregii țări în toamna anului trecut, când a reușit să sfințească noua biserică. La slujbă au participat sute de oameni care auziseră de strădaniile preotului, dar și Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen. Mai mult decât atât, el a făcut eforturi pentru a reabilita adolescenți cu probleme care locuiau pe străzi, deși i-a fost greu să strângă banii necesari.

Citește și: Doliu în muzica populară din România!

Părintele Negrea avea 64 de ani și era bolnav de ceva vreme. De acum încolo, preoteasa Iulia și ceilalți preoți de la mănăstire vor avea grijă de micuții orfani

De când a venit în Podu Coşnei, părintele Mihai Negrea a început să ajute persoanele nevoiaşe din zonă. El şi-a început opera de binefacere în urmă cu aproape zece ani, când a deschis un centru de asistenţă socială la Mănăstirea Podu Coşnei. În mai puţin de doi ani, preotul Negrea a reuşit să construiască în Poiana Stampei un centru pentru 15 copii năpăstuiţi de soartă“, spunea primarul localității sucevene, despre părinte.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top