Connect with us
Parintii lui Bogdan Olteanu s-au prezentat luni la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. La DNA a mai venit si fosta sotie a lui Olteanu.

Știri

Parintii si fosta sotie a lui Bogdan Olteanu, la DNA

Parintii lui Bogdan Olteanu au ajuns luni dimineata la Directia Nationala Anticoruptie (DNA). Procurorii i-au citat pe parintii fostului guvernator al BNR pentru a fi audiati, dar si pe fosta sotie a acestuia.

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie i-au interzis, la inceputul lunii, lui Bogdan Olteanu sa comunice cu parintii sai si fosta sotie pe timpul cât de afla in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta.

Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influenta pe vremea cand acesta era presedinte al Camerei Deputatilor, intre 2006 si 2008. Mai exact, procurorii anticoruptie sustin ca Olteanu ar fi luat un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vantu si ar fi beneficiat de sprijin electoral din partea acestuia, totul pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii.

Citeste si: Decizie definitiva: Olteanu, plasat in arest la domiciliu

Liviu Mihaiu ar fi urmat astfel sa serveasca intereselor pe care Sorin Ovidiu Vantu le are in acea zona, spun procurorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top