Connect with us
Maine, 1 septembrie, se deschide publicului cel mai nou mall din Bucuresti

Știri

ParkLake Mall se deschide, maine 1 septembrie, pentru public

Maine, 1 septembrie, se deschide publicului cel mai nou mall din Bucuresti. Zeci de muncitori lucrează la amenajarea spatiilor verzi din exteriorul centrului comercial ParkLake, iar la interior angajatii retailerilor inca mai au de asezat marfa in rafturi si pe manechine, scrie economica.net.

Citeste si: Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, propuneri pentru cladirile cu risc seismic ridicat

Citeste si: Demisii in masa la UPU Floreasca. Toti medicii ar putea pleca!

O parte dintre cele 220 de noi magazine nu se vor deschide maine. „Vor fi deschise in jur de 160-165 de magazine. Poate mai multe. Vom vedea maine”, spune Ingo Nissen, director al Soane Sierra si responsabilul pentru proiectele de dezvoltare imobiliara in Romania.

Oficialii companiei nu au dorit sa faca publica valoarea incasarilor din chirii pentru primul an de functionare, dar nici la cati vizitatori se asteapta sa vina la mall in prima zi.

ParkLake, cel mai nou mall din Bucuresti, amplasat in cartierul Titan, a necesitat o investitie de 180 de milioane de euro din partea dezvoltatorilor Sonae Sierra si Caelum Development. 83 de milioane de euro provin dintr-un credit contractat de companii anul trecut.

ParkLake va gazdui un cinematograf multiplex cu 14 sali, operat de Cinema City, dar si magazinle ale celor mai importanti retaileri de pe piata locala, precum H&M, toate brandurile Inditex din Romania (Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius si Pull & Bear), Debenhams, Koton, LPP Group cu toate cele 5 branduri (Reserved, Mohito, SinSay, House si Cropp), WorldClass, Altex, Hervis, IPB, Lem’s. Pe zona de restaurante se vor regasi KFC, Pizza Hut, Paul, Wu Xing, Brioche Dorée, Starbucks, Gloria Jean’s Coffees, K-Grill, Oro Toro (by OSHO), Bistrot du Paris, La Cerdac, Chopstix, SaladBox.

Circa 30% dintre magazinele care se vor deschide incepand de maine in ParkLake sunt branduri romanesti.

Intrebati daca au de gand sa vanda mallul ParkLake, reprezentantii Sonae Sierra spun ca nu este de vanzare, dar ca vor analiza oportunitatile.

Sonae Sierra mai detine in Romania doua terenuri pentru dezvoltarea de malluri. La Craiova a fost inceput proeictul de mall, insa a fost abandonat. Un al teren aflat in portfoliul companiei este cel de la Ploiesti. Acestea au fost cumparate inainte de criza.

„Credem ca mai este loc de noi centre comerciale in Romania. Avem doua terenuri pe care le-am cumparat si speram ca in curand sa putem anuntat noi proiecte in aceasta tara. Daca comparam densitate de centre comerciale din Romania cu alte tari europene, Romania se afla sub media europeana. Este in mod cert ca mai este inca loc pentru alte centre comerciale”, mai spun reprezentantii Sonae Sierra.

Sursa foto: economica.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top