Connect with us
Pârtiile din Poiana Brașov s-au deschis cu două săptămâni mai devreme în comparație cu anul trecut. Excepție fac părțile inferioare...

Știri

Pârtiile din Poiana Brașov s-au deschis

Pârtiile din Poiana Brașov s-au deschis cu două săptămâni mai devreme ca anul trecut. Excepție fac părțile inferioare ale pârtiilor Lupului și Subteleferic.

„Starea pârtiilor este foarte bună, stratul de zăpadă în partea superioară depășește un metru, iar în părțile inferioare ale pârtiilor, între 50-70 de cm. Zăpada a fost produsă în cea mai mare parte de echipamentele de înzăpezire. Este zăpadă artificială și având în vedere că temperatura medie este acum între minus cinci și minus 10 grade Celsius, instalațiile pentru producerea zăpezii artificiale vor funcționa și în zilele următoare.

Până acum, am utilizat 80.000 de metri cubi de apă, avem patru ratracuri, 120 de lăncii pulverizatoare și 24 de tunuri de zăpadă. În următoarea perioadă, vor veni încă cinci. Având în vedere prognoza meteo, credem că va fi un sezon de schi bun. Preconizăm să dureze până la sfârșitul lunii martie.

Îi invit pe toți românii și pe toți brașovenii să se bucure de cel mai mare și mai modern domeniu schiabil din România”, a declarat administratorul public al municipiului, Miklos Gantz, citat în comunicatul de presă.

Pârstiile din Poiana Brașov s-au deschis. Care sunt tarifele

Tarifele la transportul pe cablu s-au majorat față de sezonul trecut cu 3%. Astfel că o urcare simplă cu telecabina costă 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru copii. Urcare și coborâre costă 35 de lei pentru adulți și 17 lei pentru copii.

Cartelele pentru telecabine, telegondolă, telescaune și teleschiuri costă, în funcție de numărul de puncte. Prețul este între 30 de lei pentru o cartelă cu șase puncte — adulți și 15 lei pentru copii, până la 550 de lei pentru o cartelă cu 240 de puncte — adulți și 290 de lei pentru copii.

Abonamentele costă de la 145 de lei pentru adulți/ zi și 80 de lei pentru copii, până la 550 de lei adulți / șase zile și 280 de lei pentru copii, aceeași perioadă.

Citește și: Cazare Crăciun și Revelion pe Valea Prahovei: Peste 90% din locurile de cazare sunt deja rezervate

Pentru săniuș, prețurile sunt cuprinse între 20—15 de lei/oră adulți și 15-10 lei pentru copii. Însă, prețul crește în funcție de câte ore se stă în parcul unde este pârtia, potrivit agerpres.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top