Connect with us
Patru oameni au fost răniți în Suceava după coliziunea unui autoturism cu un autocar

Știri

Patru oameni au fost răniți în Suceava după coliziunea unui autoturism cu un autocar

Patru oameni au fost răniți la Suceava după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un autocar. Află detaliile despre accident.

Patru oameni răniți în Suceava pe DN17

Patru persoane au ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, în urma coliziunii unui autoturism cu un autocar, pe DN17, pe raza comunei Ilişeşti.

Toate victimele erau din autoturism. Erau o femeie, tatăl acesteia şi doi copii, care se deplasau dinspre Câmpulung Moldovenesc spre Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15,00. Femeia, care se afla la volanul unui autoturism Ford, a pierdut controlul direcţiei de mers. A intrat în coliziune cu un autocar fără pasageri, ce se deplasa regulamentar dinspre Suceava.

Potrivit ISU, cele patru victime, stabile hemodinamic şi conştiente, au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Un mort și doi răniți în Suceava într-un accident rutier pe E85, la Pătrăuți

O persoană a murit, iar alte două au ajuns duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava. Au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident rutier produs pe E85, la Pătrăuţi.

CITEȘTE ȘI: Atac terorist în Paris, revendicat de Statul Islamic. Cine este atacatorul care a îngrozit Franţa

Potrivit ISU Suceava, în accident au fost implicate trei autoturisme.

Toate victimele se aflau într-un autoturism Dacia Logan.

La faţa locului au ajuns poliţişti rutieri, care au demarat cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Din primele informaţii, se pare că maşina Dacia Logan, care circula dinspre Siret, a fost lovită din spate de un autoturism Opel Corsa. Apoi a fost lovită extrem de violent din lateral de un alt vehicul.

Pompierii militari ajunşi la faţa locului au încercat manevre de resuscitare a unei femei în vârstă de 82 de ani. Fără succes, însă, ca urmare constatându-se decesul.

Accident cu cinci victime în Timiș

Cinci persoane au fost implicate, duminică dimineaţa, într-un accident rutier care a avut loc la ieşirea din Lugoj spre Caransebeş, soldat cu cinci victime, dintre care doi morţi. Toţi supravieţuitorii au fost transportaţi la spital.

„Accidentul rutier a avut loc între două autoturisme şi s-a soldat cu cinci victime. Dintr-o maşină, s-au înregistrat trei victime, dintre care doi decedaţi şi un copil de 5 ani, conştient. În celălalt autoturism sunt două victime, din care o persoană încarcerată conştientă şi una s-a autoevacuat, fiind transportată la spital de SMURD”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

Potrivit unor martori oculari prezenţi în trafic, şoferul unuia dintre cele două autoturisme, care a decedat în accident, şi care se deplasa dinspre Caransebeş spre Lugoj, conducea „haotic” şi la un moment dat a intrat pe contrasens, izbind celălalt autoturism care circula reglementar.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

Sursă foto: AGERPRES

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top