Connect with us

Știri

Patru persoane decedate într-un accident rutier pe DN19 B

Un accident rutier extrem de grav, soldat cu patru persoane decedate, a avut loc noaptea trecută pe DN19 B. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, evenimentul rutier s-a produs între localitățile Zăuan şi Ip. Patru oameni și-au pierdut viața.

Patru persoane decedate într-un accident rutier pe DN19 B

Cumplitul accident rutier a avut loc în noaptea de miercuri spre joi din cauza unei depășiri neregulamentare. Șoferul care a efectuat depășirea a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină care circula din direcția opusă. În urma impactului violent, ambii șoferi au decedat, la fel și două persoane din mașina șoferului care a intrat în depășire.

Alte patru persoane, câte două din fiecare autoturism, au fost rănite grav.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, la data de 9 iulie, ora 0,20, pe Drumul Naţional 19 B, între localităţile Zăuan şi Ip, pe direcţia de deplasare Ip-Zăuan, pe un sector de drum în aliniament, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară peste marcajul longitudinal simplu continuu a unui alt autoturism şi a intrat în coliziune frontală cu o maşină care circula pe direcţia Zăuan-Ip, condusă de un bărbat din judeţul Bihor. În urma evenimentului a rezultat decesul a patru persoane, dintre care cei doi şoferi şi două persoane din maşina care a efectuat depăşirea”, se arată într-un comunicat de presă remis, AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sălaj au declarat că la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare și 11 ambulanțe, din care 6 de la SMURD și 5 ale SAJ Sălaj.

Din păcate, pentru cei doi șoferi, împreună cu cei doi pasageri nu s-a mai putut face nimic. Încă o dată, graba și neatenția și-au spus cuvântul și au luat cu ele vieți omenești.

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top