Connect with us
Dragos Tudorache, propus ca ministru de Interne

Știri

Paul Gheorghiu, seful de Cabinet al lui Ciolos, a fost numit sef al Cancelariei, in locul lui Tudorache

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca inlocuitorul lui Dragos Tudorache, propus ca ministru de Interne, este Paul Gheorghiu, care in prezent este seful de cabinet al prim-ministrului, informeaza News.ro.

Citeste si: Dacian Ciolos: Dragos Tudorache este propunerea mea la Ministerul de Interne

Citeste si: Asociatia Magistratilor ii cere lui Ciolos sa o demita pe Raluca Pruna

”La Cancelarie, in locul dansului (Dragos Tudorache – n.r.) pentru perioada care mai ramane de 4 luni de zile m-am gandit sa-l propune pe domnul Paul Gheorghiu care este in momentul de fata seful meu de Cabinet, care cunoaste mersul lucrurilor la Cancelarie, este cunoscut de toti ministri si cred ca va face fata acestei sarcini pana la sfarsitul mandatului”, a declarat premierul Dacian Ciolos.

Paul Gheorghiu are experienta in administratia publica de coordonator la nivel de cabinet de ministru in mai multe institutii precum ministerul Economiei, ministerul Dezvoltarii , dar si in Camera Deputatilor.

Gheorghiu a absolvit Academia de Studii Economice si are un master in administrarea afacerilor. In perioada 2013-2014 Gheorghiu a fost consilier personal al vicepresedintelui Camerei Deputatilor, iar in 2012 consilier al minstrului Dezvoltarii si al ministrului Economiei.

In perioada 2008-2011 el a fost consultant senior la Price WaterhouseCoopers Romania, iar intre anii 2006-2009 a fost vicepresedinte Pro Democratia.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top