Connect with us

Știri

Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte două judeţe! Mascaţii au descins în forţă

Poliţişti de la DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare marţi 22 de mandate de percheziţie domiciliară şi şase mandate de aducere, la persoane fizice şi juridice.

Percheziţiile au loc în Capitală şi în judeţele Călăraşi şi Timiş  într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul produselor de papetărie şi birotică.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este estimat la peste 2.100.000 de lei

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii au înregistrat în evidenţa contabilă şi au declarat organelor competente achiziţii fictive de la societăţi comerciale cu comportament de tip ‘fantomă’ şi de la societăţi comerciale a căror identitate a fost ‘furată’, care nu au avut cunoştinţă despre acest fapt şi nici activităţi comerciale cu bănuiţii, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 2.

Citeşte şi Avertisment SUMBRU pentru sfârşitul lunii! Va intra în COLIZIUNE cu Pământul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top