Connect with us
Perchezitii de amploare la hoteluri din Mamaia si Olanesti.

Știri

Perchezitii de amploare la hoteluri din Mamaia si Olanesti. Acuzatii de evaziune fiscala

Perchezitii de amploare la hoteluri din Mamaia si Olanesti. Patronii acestora sunt acuzati de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul in acest caz se ridica la 10 milioane de euro, relateaza Digi24.

Citeste si: Jucator de la Viitorul Constanta, marturisiri noi despre moartea lui Patrick Ekeng

Citeste si: Tren deraiat in judetul Brasov. Circulatia feroviara, intrerupta

Mai multe perchezitii au avut loc in Valcea, Constanta si Bucuresti. Este vorba despre hotelurile Riviera din Olanesti si Mamaia. In plus, si la o televiziune locala din Valcea au avut loc descinderi.

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice si ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane efectueaza 16 perchezitii la persoane banuite ca ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani.

Perchezitiile au loc in Bucuresti si judetele Valcea si Constanta.

Anchetatorii vor pune in executare noua mandate de aducere. Este vorba despre o intreaga familie, dar si de catre apropiati.

„Din cercetari a reiesit ca, in perioada 2006–2016, administratorii a 10 societati comerciale din judetele Valcea si Constanta ar fi operationalizat un mecanism financiar-fiscal, prin care ar fi obtinut foloase in mod ilegal. Astfel, prin diminuarea obligatiilor fiscale, dar si prin achizitionarea de active la preturi subevaluate ori prin inregistrarea unor operatiuni comerciale fictive semnificative, pentru cresterea nereala a cheltuielilor deductibile (produsele facturate nu au figurat in conturile specifice de stocuri ale furnizorului, sau serviciile nu au fost prestate), ar fi eludat obligatiile fiscale datorate bugetului de stat. Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 10 milioane de euro”, precizeaza Politia Romana intr-un comunicat.

Hotelul RIVIERA este cel mai inalt hotel din statiunea Mamaia, avand 14 etaje, cu o panorama deosebita asupra lacului Siutghiol si a Marii Negre, fiind situat la 20 m de plaja. Cu o capacitate totala de 229 de camere, dispune de 159 camere duble STANDARD cu pat matrimonial si vedere lateral mare, 56 camere duble VIP cu pat matrimonial vedere frontal mare (cu dotari superioare) si 14 camereSTUDIO VIP (ce au in componenta un pat matrimonial, o canapea extensibila si dotari superioare).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top