Connect with us
Procurorii DNA efectuează miercuri dimineață mai multe percheziții în Portul Constanța, într-un dosar privind infracțiuni de contrabandă și corupție.

Știri

Percheziții DNA în portul Constanța, într-un dosar de contrabandă și corupție

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în municipiul Constanţa, într-un dosar penal privind infracţiuni de corupţie, asimilate celor de corupţie şi contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016, fiind vizate mai multe instituţii din Portul Constanţa, între care şi Garda de Coastă.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada 2015 – 2016.

În cursul zilei de 05 octombrie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 locații situate în municipiul Constanța, dintre care patru la sediile unor instituții publice, iar restul la domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată într-un comunicat al Direcției Naționale Anticorupție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top