Știri

Perchezitii la COSR, in cazul echipamentului sportivilor romani de la Rio 2016

Oamenii legii au descins la sediul COSR si la o firma din Bucuresti, dupa ce au aparut informatii conform carora sportivii care reprezinta Romania la Olimpiada de la Rio, ar fi primit echipament contrafacut.

„Din primele cercetari a rezultat ca firma in cauza ar fi incheiat si derulat relatii contractuale cu autoritati contractante din domeniul activitatilor sportive, furnizand echipamente sportive susceptibile a fi contrafacute. Cercetarile sunt continuate pentru comiterea infractiunilor de contrafacere a unei marci si punerea in circulatie a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice ori similare, sub supravegherea parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

Citeste si: JO 2016 – Romania obtine prima medalie de aur, la SCRIMA! A invins China cu 43 la 38!

Scandalul echipamentului contrafacut a izbucnit dupa ce mai multi sportivi romani au prezentat ziarului Gazeta Sporturilor imagini care prezinta calitatea slaba a echipamentului. Este vorba de tricourile, bluzele și treningurile oficiale Kappa pe care le poarta tot timpul si care s-ar fi deteriorat la doar cateva zile dupa purtare.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More