Connect with us
Percheziții la Radio România Actualități. Sunt vizați membrii Consiliului de Administrație

Știri

Percheziții la Radio România Actualități. Sunt vizați membrii Consiliului de Administrație

Percheziţii la Radio România Actualităţi. În acest caz sunt vizați membrii Consiliului de Administrație. Aceștia sunt acuzați că ar fi acordat ilegal contracte unor firme controlate indirect.

Update 16:12: Membri ai Consiliului de Administraţie sunt cercetaţi. Aceștia sunt suspectați pentru abuz în serviciu şi conflict de interese. Aceștia ar fi participat la luarea unor decizii ce au dus la fapte ilegale. Mai exact, au fost încheiate ilegal mai multe contracte privind achiziţii de servicii de turism.

Preşedinte al Consiliului de Administraţie al Radio România este Ovidiu Miculescu.

„Din cercetări a reieşit că: în calitate de funcţionari publici şi membri în Consiliul de Administraţie, au participat la luarea unor decizii. În urma acestora au fost încheiate mai multe contracte de prestări servicii. Astfel s-au obţinut în mod ilegal mai multe beneficii patrimoniale. Aceştia sunt cercetaţi pentru abuz în serviciu şi conflict de interese”, au mai arătat sursele juridice pentru news.ro.

Percheziţiile au fost efectuate joi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Acestea vizează mai multe fapte. Este vorba de anumite contracte acordate ilegal.

Membrii Consiliului de Administraţie al radioului public au acordat contracte ilegale unor firme. Acestea erau controlate indirect de ei sau prin intermediul unor rude, apropiaţi.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 400.000 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top