Știri

Percheziții la traficanți de droguri din București și Prahova

Percheziții la traficanți de droguri din București și Prahova. Procurorii DIICOT au efectuat mai multe percheziții domiciliare. Vorbim de mai multe persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc. Cel puțin 60 de persoane urmează să fie conduse la audieri.

Potrivit unui comunicat al DIICOT procurorii și polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) au făcut 18 descinderi în județul Prahova și cinci în municipiul București.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 10 suspecți au comercializat canabis, comprimate ecstasy, comprimate care conțin amfetamină și substanțe noi cu proprietăți psihoactive (etnobotanice) unor consumatori din județul Prahova”, se precizează în comunicat.

Conform aceleiași surse, de la domiciliile suspecților au fost ridicate droguri. Este vorba de aproximativ 50 de grame de canabis și 17 comprimate de ecstasy. În plus au fost confiscate ustensile pentru consum, ambalare și distribuire a drogurilor, telefoane mobile și diverse sume de bani.

După finalizarea perchezițiilor, la sediul Serviciului Teritorial Ploiești al DIICOT vor fi duse la audieri 60 de persoane.

Citește și: Percheziții DNA la Autoritatea Electorală Permanentă. Ancheta vizează procedura de fraudare a procesului electoral

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale. La activități participând luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Share
Scris de
Mihaela Dorobantu

Acest site foloseste cookies.

Read More