Connect with us
Pericol de explozie în judeţul Neamţ. Traficul este deviat

Știri

Pericol de explozie în judeţul Neamţ. Traficul este blocat pe DN2

O cisternă încărcată cu 23 de tone de butanol şi octanol s-a răsturnat sâmbătă, pe DN2, în judeţul Neamţ, la faţa locului aflându-se două autospeciale şi o ambulanţă.

Pompierii spun că nu sunt scurgeri din rezervorul mare al cisternei, nefiind afectată încărcătura, înregistrându-se doar scurgeri uşoare de motorină.

Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN2, în zona localităţii Traian, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, şoseaua fiind acoperită cu un strat subţire de zăpadă.

În prezent traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, iar autovehiculele sunt deviate pe DJ 207B

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ spun că cistena era încărcată cu 23 de tone de butanol şi octanol.

La faţa locului au fost trimise o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD. Pompierii prezenţi la faţa locului au deconectat bornele de la acumulator. Ei au stabilit că nu sunt scurgeri din rezervorul mare al cisternei, înregistrându-se doar scurgeri uşoare de motorină din rezervor.

Traficul rutier este blocat în ambele sensuri, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Citeşte şi Grav accident în judeţul Cluj. Printre victime se află şi un copil, cine sunt cei implicaţi în accident

Un grav accident s-a produs în oraşul Dej din Cluj, unde două maşini s-au ciocnit violent. Impactul s-a soldat cu două victime, între care şi un copil de 12 ani.

Potrivit poliţiei din Cluj, maşinile s-au lovit pe strada Baia Mare, la intrarea în oraşul Dej. S-a întâmplat în jurul orei 8 dimineaţa.

Unul dintre şoferi ar fi vrut să vireze la stânga, dar nu s-a asigurat

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost lovit în plin de o maşină care venea din sens opus.

Una dintre maşini a ajuns în gardul unei case. Cele două victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Municipal Dej.

Unul dintre răniţi e şoferul uneia dintre maşinile implicate. Cealaltă victimă e un băiat de 12 ani, aflat pe bancheta din spate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top