Pericol de explozie in Militari: O teava de gaz s-a spart

21.08.2016
Pericol de explozie in Militari: O teava de gaz s-a spart

Momente de panica in cartierul Militari, din Capitala. O teava de gaz s-a spart si exista pericol de explozie. La fata locului intervine in aceste momente o echipa de la Distrigaz, iar zona este inconjurata de politie.

Citeste si: Jocurile Olimpice: Programul sportivilor romani in ultima zi de competitie

Citeste si: Update: Atac terorist in Turcia, la Gaziantep. Bilantul a urcat la 50 de morti

Update 15:55:

Angajatii Distrigaz au reusit sa instaleze un robinet provizoriu pentru a rezolva problema de scurgere. Locuitorii din zona au fost sfatuiti sa opreasca gazele si sa stea la distanta de zona afectata.

Stire initiala:

Potrivit martorilor, echipa de interventie a ajuns dupa 40 de minute dupa ce teava s-a spart. De asemenea, oamenii din zona spun ca scurgerea de gaze s-a produs dupa ce un sofer a intrat cu masina in teava respectiva de gaz.

Pompierii sunt in alerta in aceste momente, pentru ca angajatii companiei de gaz nu reuseste sa opreasca alimentarea.

Articolul continua dupa publicitate

Martor ocular: “Un domn a incercat sa scoata masina, a lovit teava de gaz dar foarte usor si a inceput sa rasufle. Masina a plecat. Intre timp a venit un echipaj al politiei i-a intocmit un proces verbal, dar ulterior a plecat dupa ce s-a terminat. Din pacate m-au prins cand eram cu masina intr-o spalatorie, care e la 10 m de scurgerea de gaz si nu mai pot pleca. Astept. In momentul in care a venit un angajat al companiei de gaz, domnul completa un formular intrebandu-l pe sofer care este asiguratorul masinii, nicidecum sa salveze situatia. Eu am suant la 112.”