Connect with us

Știri

Peste 5.600 de persoane au fost amendate în prima zi de carantină națională

Polițiștii au amendat 5.621 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei prevăzută de Ordonanţa Militară nr. 3. Conform Inspectoratului General al Poliţiei Române, acestora le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.404.297 de lei.

Ordonanţa militară nr. 3 emisă marți seară de autorități extinde restricțiile de circulație în România, românii nemaiputând ieși din case nici pe timpul zilei, cu unele excepții. Persoanele cu vârsta de peste 65 de ani vor putea părăsi locuințele doar între orele 11.00 și 13.00, de asemenea, cu excepţii.

Pentru fiecare ieșire din casă, conform Ordonanţei Militare nr. 3, pe toată durata stării de urgențe, fiecare cetățean trebuie să completeze o declarație pe poprie răspundere în care se prezintă motivul ieșirii.

Modelul declarației poate fi descărcat de aici

În următoarele rânduri îţi voi spune pe scurt cine sunt si cu ce mă ocup. În cifre, sunt 10 ani de presă, comunicare şi management de evenimente… Am colaborat cu nume ca – Irina Schrotter, Laurent Tourette, Cristi Puiu, Trupa Vama, Adina Halas, şi proiecte – Iasi International Film Festival, Romanian Fashion Week. Nu am lucrat în radio, însă m-am axat pe presa scrisă şi TV. Scriu pe https://florin-stoica.ro, și https://interviul.ro, mă ocup de FS Media si proiectele sale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top