Connect with us
O tânără a rămas însărcinată cu un bărbat necunoscut. Bizar este faptul că femeia a născut, dar nu a știut că este însărcinată.

Știri

A petrecut o noapte cu un bărbat străin. După câteva luni a simțit ceva între picioare și…

Emma Crofts-Wilson, o tânără de 19 ani, din Noua Zeelandă, a avut într-o seară mari dureri de spate și de burtă. Tânăra a luat calmante și apoi totul părea normal. A doua zi, ea avea simtome tot mai ciudate. Avea din nou dureri, dar și o usturime în zona intimă.

Fata era în bucătărie când a avut parte de șocul vieții ei. Ea s-a uitat între picioare și a observat ceva ciudat: era un cap. De fapt tânăra năștea fără șă fi știut că este însărcinată.

„Nu știam ce se întâmplă. Am simțit doar o senzație de usturime și când m-am uitat în jos am văzut un cap. Atunci m-a lovit. Următorul lucru pe care l-am știut era că aveam un copil în brațe. Eram singură acasă și era terifiant. Nici nu am țipat. Am fost în stare de șoc complet și nu am știut ce să cred, dar am reușit să tai cordonul ombilical cu o pereche de foarfece de bucătărie și am învelit-o într-un prosop. Apoi am încercat să curăț tot sângele.”, își amintește ea.

Apoi ea i-a trimis mamei sale un mesaj: „Te rog să nu te enervezi, dar pur si simplu am un copil. Nu știu ce să fac.”

Emma a povestit că mama sa a sunat-o imediat și i-a spus: „Ar fi bine să glumești!”

„În timp ce am așteptat-o ​​să ajungă acasă, tot ce am putut gândi să facă a fost să curăț sângele. Mai târziu, medicii mi-au spus că am pierdut aproximativ un litru”.

Familia a ajuns imediat, iar mama ei a început să plângă când a aflat ce s-a întâmplat.

Proaspăta mămică a fost dusă la spital împreună cu fata ei.

S-a culcat cu un bărbat necunoscut și a născut fără să știe că este însărcinată

Ar putea suna incredibil că ea a nu a avut nicio idee despre sarcină, dar Emma a avut perioade neregulate de menstruație pe parcursul sarcinii. Acum își dă seama că poftele sale bruște și dezinteresul pentru anumite lucrurile erau de fapt simptome. Nici faptul că a pus în greutate nu a observat, pentru că ea purta mereu haine largi.

La început, vestea a căzut ca un trăznet pentru Emma. Însă, în spital s-a produs schimbarea.

„Nu am avut o conexiune instantanee cu ea, dar a venit în timp ce am fost în spital.”, a spus ea.

Ciudat e că ea nici măcar nu știe cine este tatăl și nici nu poate lua legătura cu el.

„Tatăl ei a fost…doar o noapte. Este un tip australian, care a fost cu prietenii lui în vacanță în Noua Zeelandă. Nu știu numele său, așa că nici măcar nu știu unde să-l caut.”, spune tânăra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top