Connect with us
Piloţi unui zbor Air Berlin, SUSPENDAŢI după o manevră riscantă

Știri

Piloţii unui zbor Air Berlin, SUSPENDAŢI după o manevră riscantă

Doi piloți ai companiei Air Berlin ar putea avea probleme la locul de muncă. Asta după ce au efectuat o manevră riscantă la aterizarea pe aeroportul din Dusseldorf.

La bordul aeronavei se aflau 200 de pasageri

Piloții au trecut la mică distanță de terminalul aeroportului, după ce au înclinat aeronava, și apoi au adus la sol ultimul zbor transatlantic al companiei. Avionul, un Airbus A330, decolase din Miami cu destinația Dusseldorf, iar la bord se aflau cel puțin 200 de pasageri.

La apropierea de Dusseldorf, căpitanul virează brusc, înclină avionul și înconjoară aeroportul. „E prea sus! E prea sus!”, „Ce face?”, se aud două persoane pe filmarea care a surprins momentul.

La bordul aeronavei companiei Air Berlin se aflau 200 de pasageri

Un angajat al aeroportului a declarat că a crezut, pentru câteva secunde, că avionul va intra în plin în terminal:

„A fost un sentiment ciudat când am văzut un A330 venind direct spre noi, pentru că nu știam că vrea să dea o tură în jurul aeroportului”.

Compania Air Berlin a declarat că echipajul primise permisiunea de a vira la stânga, în cazul în care nu ar fi reușit să aterizeze din prima.

„Am vrut să ne luăm rămas bun (de la zborurile transatlantice) cu demnitate, într-un mod emoționant”, a declarat unul dintre piloți pentru televiziunea germană ZDF, relatează Reuters.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top