Connect with us

Știri

Pisica era extrem de rece cu ea, până într-o zi, când a sărit pe ea: „Am înțeles că ceva nu este în regulă”. Ce a aflat:.

Toată lumea a auzit despre cât de puternică poate fi relația dintre un animal și stăpânul său. Însă povestea de mai jos a ajuns cunoscută în întreaga lume dintr-un motiv de-a dreptul surprinzător.

O femeie din Marea Britanie a trăit șocul vieții sale în urmă cu puțin timp. Stăpână a unei pisici, pe care o cheamă Missy, aceasta a observat că animalul său de companie și-a schimbat complet comportamentul.

Angela Tinning din Newcastle susține că Missy începuse să se așeze foarte des pe pieptul său, deși era o pisică extrem de distantă și mereu indispusă.

„Am auzit că acest instinct îl au câinii, dar de pisici niciodată, dar ceva nu era în regulă. Pisica mea nu este iubitoare, așa că a fost un cimportament ciudat. Se întindea pe pieptul meu și mă atingea mereu în aceeași zonă. Am zis să nu las lucrurile așa. M-am dus la doctori și mi-au făcut biopsie”, a declarat femeia, potrivit Metro.co.uk.

Acolo, femeia a aflat că are cancer la sân într-o formă incipientă și medicii au putut interveni la timp.

Aceasta crede că ar fi trecut luni întregi până când ar fi apărut primele simptome ale afecțiunii crunte. Angela a nominalizat-o pe pisicuță pentru a primi un premiu important, „National Cat Awards”, pentru că, dacă nu ar fi fost ea, situația ar fi stat cu totul altfel.

„Nu era nimic. Atunci când Missy a sărit pe pieptul meu, acela a fost semnul. Dacă aș fi așteptat, probabbil că s-ar fi dezvoltat o tumoare pe care o poți simți și probabil că ar fi fost pe o zonă foarte, foarte mare”, a mai spus Angela.

Acum, aceasta a început să strângă bani pentru un centru care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cancerului de sân. Aceasta speră să strângă cât mai mulți bani la acest eveniment, deoarece fiecare sumă ajută la transformarea oamenilor afectați de boală, la fel ca ea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top