Connect with us
O ambulanță SMURD care transporta un pacient către Spitalul Județean de Urgență Ploiești a fost implicată într-un accident de circulație.

Știri

Ploiești: Ambulanță SMURD implicată într-un accident de circulație

O ambulanță SMURD care transporta un pacient către Spitalul Județean de Urgență a fost implicată într-un accident de circulație.

Ambulanța se deplasa cu un pacient care suferea de diabet către Spitalul județean de Urgență Ploiești, transmite Inspectoratul Județean de Urgență Prahova.

“Echipajul SMURD mergea cu pacientul către spital. Era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase pornite. O altă mașină a intrat în ambulanță. S-a întâmplat accidentul într-o intersecție în care noi oricum avea prioritate” a declarat Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Șoferul mașinii implicate în coliziunea cu ambulanța SMURD este în stare de inconștiență

Pacientul nu a suferit leziuni în urma impactului și a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță, informează ISU Prahova. Nici angajații ISU nu au fost răniți.

Șoferul autoturismului implicat în coliziune este inconștient și internat la secția de Terapie Intensivă.

„Șoferul autoturismului care a intrat în coliziune cu Ambulanța SMURD este inconștient. A fost transportat cu Ambulanța de Terapie Intesivă la spital” a precizat Raluca Vasiloae.

Polițiștii de la Circulație au demarat cercetările la fața locului.

Citește și: Sibiu: Accident la Saroș pe Târnave. Traficul pe DN14 este blocat

“Accidentul s-a produs pe neacordare de prioritate. Vom vedea, în urma cercetărilor, cine este vinovat” a declarat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt al IJP Prahova

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top