PNL vrea o nouă moțiune de cenzură contra Guvernului Dăncilă

Ultimul update: luni 3 septembrie 2018 15:25 Data publicării: luni 3 septembrie 2018 15:25
Autor , în Știri

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni că liberalii vor forma o echipă de lucru pentru negocieri privind susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

„Vom forma o echipă de lucru astfel încât să fie implicaţi mai mulţi colegi în derularea acestor negocieri.

Încă nu am stabilit componenţa acestei echipe de lucru, am lăsat un timp de evaluare şi vom stabili la reuniunea de săptămâna viitoare componenţa acestei echipe ţinând cont de afinităţile şi posibilităţile reale pe care le au diferiţi colegi din grupurile parlamentare sau din conducerea partidului de a avea discuţii şi negocieri eficiente la nivelul grupurilor parlamentare şi de asemenea în discuţiile individuale pe care le vom purta cu fiecare parlamentar din majoritate”, a spus Orban, la Parlament, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

Întrebat cu privire la declaraţia preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit căreia o moţiune de cenzură iniţiată de PNL nu are nicio şansă, el a răspuns: „Om trăi şi om vedea!”.

Preşedintele Senatului, liderul ALDE Călin Popescu -Tăriceanu, consideră că o eventuală moţiune de cenzură iniţiată de PNL nu are „nicio şansă”.

Întrebat dacă o moţiune de cenzură depusă în această sesiune ar fi mai periculoasă decât din sesiunile anterioare, Tăriceanu a spus:

„Nu. Categoric nu.

La PNL este de multă vreme o problemă serioasă de tactică. Dacă nu au o strategie coerentă, am fi putut spune că dau dovadă că stabilesc tactica.

Nici măcar tactica nu o stabilesc pentru a determina care este momentul optim pentru depunerea unei moţiuni de cenzură. Nu are, nici aceasta, nicio şansă”.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție după ce s-a spus că va fi candidatul PSD-ALDE la prezidențiale

Citește și: Ce va face PNL după violențele de la protestul Diasporei. Ludovic Orban a făcut anunțul

Citește și: Prima demisie în Guvernul Dăncilă! Nicolae Burnete a demisionat

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii