Connect with us
Podul Calafat - Vidin este închis astăzi între 10:00 și 11:30

Știri

Podul Calafat – Vidin este închis astăzi între 10:00 și 11:30

Podul Calafat se închide astăzi pentru scurtă vreme pentru câteva lucrări de reparații, infomează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Astfel, începând cu ora 10:00 și până la 11:30 circulația pe Podul Calafat este închisă.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că luni, în intervalul orar 10.00 – 11:30, Podul Calafat – Vidin este închis, pentru lucrări de reparaţii.

„Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și a dispus toate măsurile aflate în competență pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maxim infrastructura punctului de frontieră și arterele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea și ieșirea din țară”, mai anunţă IGPF.

Poliţiştii recomandă şi consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top