Connect with us
Poliția de Frontieră Arad a depistat un bărbat urmărit internațional pentru trafic și consum de droguri

Știri

Poliția de Frontieră Arad a depistat un bărbat urmărit internațional pentru trafic și consum de droguri

Reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad anunță depistarea la frontieră a unui bărbat cu dublă cetăţenie, română şi suedeză. Pe numele cetățeanului reținut era emis de către autorităţile din Suedia un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum de droguri.

„În zorii zilei de 7 mai, în jurul orei 06.00, la PTF Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, numitul Iulian P., în vârstă de 37 de ani, având dublă cetăţenie, română şi suedeză, cu domiciliul în Suedia”, a menţionat, printr-un comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al STPF, Mihaela Leş.

Conform acesteia, în momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Suedia, un mandat de arestare europeană pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum de droguri.

„În acest caz, bărbatul în cauză a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, reiese din comunicat.

Pe 26 martie, doi șoferi de autocare, prinși cu bunuri de contrabandă de circa 130000 de lei la granița de la Giurgiu

Pe 26 martie, doi cetățeni turci, șoferii unor autocare, dar și șapte români au fost descoperiți la punctul de trecere a graniței de la Giurgiu cu bunuri succeptibile a fi contrafăcute în valoare de circa 130000 de lei.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute acţiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, ocazie cu care au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia controlului amănunţit efectuat asupra a nouă autocare, poliţiştii de frontieră au descoperit, în calele acestora, articole textile, marochinărie şi încălţăminte, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Iar la cercetări a fost stabilit faptul că posesorii bunurilor sunt doi şoferi turci şi şapte cetăţeni români, pasageri în autocare”, se arată într-un comunicat de presă al ITPF Giurgiu.  Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top