Connect with us
Poliţia Română are un avertisment ferm pentru şoferi. Pentru ce fapte vor fi taxaţi

Știri

Poliţia Română are un avertisment ferm pentru şoferi. Pentru ce fapte vor fi taxaţi

Chiar dacă drumurile sunt libere din cauza măsurilor de restricție impuse de autorități, cei de la Poliția Română transmit că radarele nu au fost „trase de dreapta” și sunt prezente la datorie, iar românii trebuie să respecte limita de viteză.

Poliția Română a postat pe Facebook că, în ciuda restricțiilor de circulație impuse de epidemia de coronavirus și chiar dacă drumurile sunt mai libere, nu trebuie să încălcăm regulile de circulație. „Trafic lejer nu înseamnă că radarele sunt trase pe dreapta”, încheie cu un avertisment postarea celor de la Poliția Română.

„Fiind cu radarul pe Autostrada A2 aka Autostrada Soarelui, trafic minim, ceea ce înseamnă că oamenii respectă normele impuse privind circulația…și dintr-o dată, aparatul înregistrează 199 km/h, mai apoi 206 km/h și topul lor, 225 km/h.

Dacă autostrada este liberă, aceasta nu devine pistă de curse și astfel de fapte se taxează, după cum s-a întâmplat și cu cei enumerați mai sus.

Trafic lejer nu înseamnă că radarele sunt trase pe dreapta. De fapt sunt pe dreapta…dreapta drumului”, scrie Poliția Română pe Facebook.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top