Connect with us

Știri

Poliția Română, prima reacție după scandalul cu „Ambulanța Neagră”

Poliția Română are prima reacție după scandalul de noaptea trecută. O scriitoare a fost agresată de un grup de oameni, aceasta fiind acuzată de aceștia că fură copii.

”Nu e neagră, e albă și nu fură copii, aduce cultura în comunitate…este o simplă ambulanță casată, folosită într-un proiect cultural.

MIT: O ambulanță neagră se plimbă prin oraș și răpește copii pentru a le lua organele.

ADEVĂR: În România nu au fost înregistrate astfel de cazuri.

Emoția și rațiunea ne ghidează comportamentul, iar o decizie emoțională este bine să fie trecută prin filtrul rațiunii, chiar și ,,la cald”.

Dacă ai văzut ceva care ți se pare suspect, sună la numărul 112, venim imediat și clarificăm situația. Ne poți sprijini prin furnizarea cât mai multor informații care vor fi transmise în timp real, din dispecerat, colegilor care vin la sesizarea pe care ai făcut-o.

Te rugăm să nu distribui pe rețelele de socializare mesaje false. Acestea nu fac altceva decât să creeze o stare de panică nejustificată pentru orice părinte care își dorește tot ce-i mai bun pentru copilul său” transmite Poliția Română pe Facebook.

Cine este femeia care conduce „Ambulanța Neagră”

Un adevărat scandal de proporţii a avut loc noaptea trecută în zona Gării de Nord din Capitală. O femeie care conducea o „ambulanţă” a fost oprită de mai mulţi indivizi de etnie romă şi acuzată că fură copii.

Adevărul este cu totul altul. Microbuzul respectiv este al unei scriitoare.”Ambulanţă pentru Literatură” scrie pe autoturismul respectiv, însă oamenii au înţeles cu totul altceva.

Mai mulţi localnici care credeau că au de-a face cu celebra ”Ambulanţă fantomă” care fură copii au înconjurat vehiculul, gata să o linşeze pe femeie. Cinci bărbaţi au intrat peste ea în maşină şi au lovit-o în uralele mulţimii.

Scriitoarea a refuzat transportul la spital, dar a primit îngrijiri medicale chiar în curtea secţiei de poliţie.  Femeia bătută are un proiect denumit „Ambulanţa pentru literatură”.

Merge prin ţară într-o ambulanţă în care îşi expune romanele scrise şi oferă autografe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top