Connect with us

Politic

Alexander Adamescu a fost arestat! De ce este acuzat fiul lui Dan Adamescu

Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, a fost arestat preventiv în Marea Britanie. O instanță londoneză a constatat că acesta ar fi folosit mai multe acte false în fața instanței de judecată în care se judeca procesul său de extrădare.

Procedurile pentru a fi adus în România ar fi fost intensificate în ultima perioadă și, potrivit surselor, acesta ar putea ajunge curând în România.

Alexander Adamaescu este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a fost prins în Londra în baza unei informații primite de la polițiștii români.

Bărbatul este acuzat de dare de mită. Iar Tribunalul București a emis încă de anul trecut un mandat de arestare preventvă în lipsă.

În luna martie, procurorii DNA au cerut arestarea în lipsă a lui Alexander Adamescu. Fiul lui Dan Adamescu este acuzat de două infracțiuni de dare de mită.

Procurorul DNA, Laura Codruța Kovesi, a dezvăluit în cursul lunii martie că proucurorii l-au localizat. Cu toate acestea, procurorii nu au putut face public locul în care se află.

Adamescu jr. ar fi folosit documente pretins emise de o autoritate publică din România. Autoritățile britanice s-ar fi autosesizat că sunt acte false.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Primele declarații ale lui Carles Puidgemont, după ce a fost arestat! Ce i-a spus avocatului

Avocatul Gonzalo Boye a dezvăluit că liderul catalan în exil, Carles Puigdemont, arestat duminică în Germania, nu se va preda niciodată şi este hotărât să continue lupta.

Puigdemont şi-a exprimat de asemenea încrederea deplină în justiţia germană, care trebuie să decidă în privinţa extrădării sale în Spania, a adăugat avocatul.

Avocaţii lui Carles Puigdemont preconizau luni o detenţie prelungită în Germania, a doua zi după ce liderul catalan a fost arestat în baza unui mandat european, emis pe fondul acuzaţiilor de rebeliune şi secesiune în Spania.

O purtătoare de cuvânt a procurorilor din nordul Germaniei a amintit tot luni că vineri este sărbătoare în Germania şi că o mare parte din ţară se

CITEȘTE ȘI:Criminalul din Brașov a fost arestat preventiv! Ce a putut să le ceară anchetatorilor
Militarul care și-a ucis iubita în coafor, arestat! Ce a făcut azi în fața magistraților

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top