Connect with us
Ambasadorul Ciprului la București a fost găsit mort

Politic

Ambasadorul Ciprului la București a fost găsit mort în casă

Amabasadorul Ciprului la București a fost găsit mort în locuința sa. Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă și cercetează împrejurările în care a avut loc decesul.

Ambasadorul Ciprului la București a fost găsit mort

Decesul ambasadorului Filippos Kritiotis a fost anunțat prin apel la 112. Acesta locuia în reședința sa din sectorul 1, București. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii cauzelor decesului. 

Există informații conform cărora bărbatul suferea de afecțiuni cardiace. Filippos Kritiotis era ambasadorul Ciprului în România de aproape un an, de pe 17 iulie 2019.

Decesul a fost anunțat în Cipru de către Ministerul de Externe

„Cu profundă tristețe și emoție ne luăm rămas bun de la distinsul nostru coleg, ambasadorul Republicii Cipru la București, Filippos Kretiotis, care și-a părăsit brusc viața duminică, în zori.

Philip Kretiotis este membru al Serviciului nostru Diplomatic de douăzeci și șapte de ani și a servit în mod consecvent și zelos, printre altele, în calitate de Înalt Comisar al Ciprului în Australia și ambasador al Ciprului în Finlanda și România. El a fost distins pentru bunătatea, munca grea și etos. El a fost iubit printre colegii săi și contribuția sa lăudabil și cu multiple fațete.

Pierderea pentru Departamentul de Stat și familia decedatului este mare și neinexhaustibilă.

Ministrul Afacerilor Externe, directorul general și tot personalul Ministerului Afacerilor Externe transmit sincere și sincere condoleanțe soției, fiicei și întregii familii a persoanei decedate.

În onoarea ofertei și muncii regretatului coleg, steagurile atât ale Ministerului Afacerilor Externe, cât și ale Ambasadei Republicii Cipru la București vor flutura timp de trei zile”, au transmis autoritățile.

Ancheta morții ambasadorului a fost preluată de către Poliția Capitalei și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

A fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.  Trupul neînsuflețit al ambasadorului a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

1 Comment

1 Comment

  1. ??????

    2020-07-15T11:58:05+03:00 at 11:58

    HUFF,
    ,,Legea buletinului electronic cu cip a trecut în Parlament”
    ,,revista22.ro/opinii/stefan-popescu/sfanta-sofia-si-sfarsitul-simbolic-al-kemalismului”
    ,?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top