Connect with us
Augustin Jianu

Politic

Augustin Jianu nu demisionează

Augustin Jianu, ministrul Comunicațiilor, a anunțat, joi, pe pagina sa de Facebook, că nu va demisiona, fiind singurul ministru din cabinetul Grindeanu care nu a demisionat.

Citește si: Primele declarații ale lui Sorin Grindeanu, după ce PSD l-a exclus din partid și a anunțat moțiunea de cenzură

„Este suficientă solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentată în cel mai scurt timp”, a scris Jianu.

„Vă asigur de pe acum că nu am nicio adeziune pentru funcția pe care o dețin în prezent. Este suficientă solicitarea domnului Sorin Grindeanu iar demisia mea va fi prezentată în cel mai scurt timp. (..)

Domnule Dragnea: probabil că parte din comportamentul meu este dificil de înțeles pentru unii oameni care au petrecut zeci de ani în speranța că vor obține puterea, sub orice formă. Însă cred că există un viitor mai luminos pentru PSD, decât ordine transmise „de sus” prin SMS. (..)Voi prezenta demisia exclusiv la solicitarea celor îndreptățiți să o ceară”, a scris Jianu pe Facebook.

Ministrul Comunicațiilor susține că Liviu Dragnea i-a cerut demisia prin diferiți intermediar.

„Mai puțin domnul Dragnea, care, între timp, declara în fața unei națiuni că avea deja demisia mea.”

„Sigur, ar fi fost mai simplu să cedez, însă dacă vrei să schimbi ceva în România, trebuie să ții minte că vechiul sistem va opune mereu rezistență – tu trebuie să perseverezi”, a mai scris Jianu.

În ceea ce privește raportul de evaluare prezentat de coaliție, ministrul a precizat la Realitatea TV: „Raportul mi s-a părut făcut pe genunchi. În dreptul ministerului meu erau trecute trei măsuri, dar mai sunt și altele. Nu pot să spun decât că raportul este un pretext, iar motivul real nu l-a comunicat nimeni.”

Liviu Dragnea a anunțat, miercuri seara, că Augustin Jianu îi va trimite demisia prin e-mail, fiind plecat din țară.

Continue Reading

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top