Connect with us
Daniela Carmen Dan și-a început activitatea profesională ca secretar la Școala Generală din Videle. În 2013, ea a devenit prefect de Teleroman

Politic

Biografie: Carmen Dan, ministrul de Interne în Cabinetul Grindeanu

Carmen Dan este propunerea pentru funcția de ministru de Interne în Cabinetul Grindeanu.

Daniela Carmen Dan a absolvit  Liceului de filologie-istorie Zoia Kosmodemianskaia din București în 1989. Diploma de studii universitare a luat-o abia în anul 2000, când a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității Ecologice București.

În anul 2003 s-a înscris la Academia de Studii Economice, unde a luat diploma de masterat în Managementul Afacerilor Publice Europene.

În ceea ce privește activitatea profesională, în anul 1990 Carmen Dan a fost secretar, atât în cadrul C.P.U.N. cât și la Școala generală nr. 3, Videle. Apoi a trecut în mediul bancar, începând cu Banca Agricolă din Videle, unde a ocupat poziţia de referent. Ulterior a devenit teller front office la banca Raiffeisen.

În anul 2001, Carmen Dan a devenit consilier juridic al Consiliului Judeţean Teleorman, în cadrul Serviciului Juridic şi Contencios. Ulterior, a ocupta funcția de director al Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor, al judeţului Teleorman.

Din vara anului 2012, Carmen Daniela Dan a fost subprefectul judeţului Teleorman. În martie 2013, a devenit prefect al Județului Teleorman.

La alegerile din 11 decembrie 2016 a fost aleasă senator de Teleorman. În prezent, Carmen Daniela Dan este președintele Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunităţi şi validări din Senat.

Declarație de a avere Carmen Dan

Potrivit declarației de avere din 2012, Daniela Carmen Dan deține un apartament în Videle, împreună cu soțul său, Cornel Daniel Dan. Singurul bun care mai apare în declarație este un autoturism Renault Laguna din 2006.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top