Connect with us
Mircea Titus Dobre este propunerea pentru Ministerul Turismului în cadrul cabinetului Grindeanu. El s-a născut pe 20 decembrie 1978.

Politic

Biografie: Mircea Titus Dobre, ministrul Turismului în cabinetul Grindeanu

Mircea Titus Dobre este propunerea pentru Ministerul Turismului în cadrul cabinetului Grindeanu. El s-a născut pe 20 decembrie 1978, în Constanţa.

Mircea Dobre deține diploma de master în Management politic la Institutul ”Ovidiu Şincai” din Bucureşti. În timp ce în 2004 a obţinut o diplomă de management în specialitatea Turism, Hotel şi Restaurant. Între anii 2004-2005, el a urmat cursurile Şcolii Europene a Consiliului Europei Bucureşti – Strasbourg, obţinând o diplomă în studii politice europene.

Între 2001 și 2005, el a lucrat la S.C. Dobre & Fiii S.R.L. Constanţa, unde a fost director de marketing. În 2012 devine deputat din partea PSD Constanța. În decembrie anul acesta a obținut un nou mandat de deputat din partea aceluiași partid.

Citește și: UPDATE: Lista OFICIALĂ de miniștri din Guvernul Grindeanu

Declarația de avere a lui Mircea Titus Dobre

Potrivit declarației de avere, Mircea Titus Dobre un teren intravilan în Constanţa, o casă şi un apartament, tot în Constanţa. El mai deține și multiple ceasuri în valoare totală de 18.000 de euro.

Pe numele său figurează două credite. Unul de 108.000 lei, scadent în 2041, şi altul de 30.000 de lei, luat de la o persoană fizică, scadent în 2017.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top