Connect with us
Pavel Năstase este președintele Senatului ASE și a fost rector al instituției. El este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Victor Hrebenciuc

Politic

Biografie: Pavel Năstase, ministrul Educației în Cabinetul Grindeanu

Pavel Năstase este propus pentru a ocupa funcția de ministru al Educației în Cabinetul Sorin Grindeanu.

Pavel Năstase s-a născut pe 6 decembrie 1951 și a fost rector al Academiei de Studii Economice București. În 1975 a absolvit cursurile Facultății de Calcul Economic şi Cibernetică Economică din cadrul ASE.  În 1989 a obținut diploma de licență de la Facultatea de Matematică din cadrul Universității București. În 1986 a primit titlul de Doctor în ştiinţe, specializarea Calcul economic şi cibernetică economică.

Pavel Năstase este președintele Senatului Academiei de Studii Economice din București (ASE) și a fost rector al instituției.

El este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc și al PSD. De asemenea, Năsatse este unul dintre cei mai bine plătiți oameni din tot sistemul românesc de învățământ.

Declarația de avere a lui Pavel Năstase

Potrivit declarației de avere din 2013, Pavel Năstase deține un teren de 1,5ha în Comuna Găragău, jud. Teleorman și unul de 386mp în județul Ilfov. De asemenea, el are trei imobile, în sectorul 1 din București, la Sinaia și în Ilfov.

Citește și: UPDATE: Lista OFICIALĂ de miniștri din Guvernul Grindeanu

Noul ministru deține două autoturisme Volkswagen, din 2009 și 2013. În declarație de avere sunt menționate și mai multe depozite în lei, euro și dolari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top