Connect with us

Politic

BOMBĂ mondenă: Elena Udrea ar fi însărcinată. Cine este tatăl

Elena Udrea este însărcinată. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale a lui Traian Băsescu a aflat recent că este gravidă, în urma unui proces reușit de fertilizare desfășurat la o clinică din București.

UPDATE: Ce a spus Elena Udrea dupa ce s-a anuntat ca este insarcinata!

Udrea este la a treia încercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, și încă nu știe sexul viitorului copil, transmite jurnalista Antena 3, Ana-Maria Bujor.

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre încercările Elenei Udrea de a deveni mamă. Udrea a fost fotografiată în fața unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare în Grecia în același scop.

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Ar fi încercat şi anul trecută să rămână gravidă

Elena Udrea are 44 de ani și fost căsătorită cu omul de afaceri Dorin Cocoș în iunie 2013. În luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitivă.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov şi-au făcut publică relaţie în octombrie 2016, la nunta lui Honorius Prigoană, fiul lui Silviu Prigoană.

Elena Udrea a fost încă din adolescenţă o femeie care întorcea toate privirile. Brunetă pe atunci, ea s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumuseţe în Buzău, oraşul ei natal.

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile şcolii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe fosta politiciană în ipostaze provocatoare.Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă 1991. Blonda de acum nu a avut prea mare succes.

Citeşte şi Bacalaureat în februarie 2018! Când încep probele și ce trebuie să facă elevii până la sfârșitul lunii

Elevii de clasa a XII a se pregătesc de Bacalaureat. Anul acesta, primele probe din cadrul BAC 2018 au loc în luna ferbuarie.

Imediat după vacanța dintre semeste, cei care termină liceul anul acesta vor avea probele orale la limba română și limba străină și competențele digitale.

Ministerul Educației Naționale a anunțat și calendar pentru primele probe de la Bacalaureat 2018!

Înscrierile pentru susținerea examenului în prima sesiune se fac în săptămâna 29 ianuarie – 2 februarie 2018.

Prima sesiune a examenului național de Bacalaureat 2018 începe luni, 12 februarie 2018, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română (proba A).

Conform calendarului aprobat prin ordin de ministru, proba va continua în data de 13 februarie și va fi urmată de evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă (14 – 15 februarie).

În zilele de 16, 19 și 20 februarie este programată evaluarea competențelor digitale (proba D), iar în perioada 21-22 februarie se va desfășura evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională(proba C).

Citeşte şi Moment emoționant în Piața Constituției. Ce au făcut miile de protestatari

Un moment simbolic a avut loc în Piața Constituției, în cadrul protestului la care au participat mii de persoane.

În jurul orei 21, toată lumea a aprins lanternele telefoanelor amintind de un moment asemănător de anul trecut, de la protestul din Piața Victoriei.

Atunci s-a cântat și Imnul Național. La scurt timp, după aproximativ 30 de minute, din cauza condițiilor meteo vitrege, protestatarii au început să părăsească Piața și să plece către case.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top