Connect with us
Breaking News apare un nou partid în România. PER - o schimbare majoră de atitudine

Politic

Breaking News apare un nou partid în România. PER – o schimbare majoră de atitudine

Breaking News, News Alert și Ultimă oră, astăzi de Sfântul Alexandru s-a lansat un nou partid în România. Partidul este format exclusiv din femei, iar bărbații au funcții doar administrative, cum ar fi ducerea gunoiului, spălatul pe jos în sediu și spălatul și călcatul uniformei de partid.

PER – Partidul Erotist Român imnul partidului

NOTĂ: Acest articol este un pamflet preluat de HUFF.ro și realizat de Serviciul Român de Comedie pe vremea când emisiunea era difuzată la TV.

PER nu este un partid politic și nici nu există o formațiune intitulată „Partitul Erotist Român”. HUFF preia acest demers pentru a atrage atenția că nimeni, niciun partidid nu vorbește în campania electorală despre oameni și despre cum să dea jos anumite personaje din administrație. Indiferent de culoare lor politică.

Site-ul nostru nu este susținătorul niciunul partid poltic din România, presa nu are voie să se asocieze cu vreun partid ci trebuie să fie dreaptă și obiectivă.

Alegerea locului de unde vă informați vă aparține, la fel cum și convingerile dumneavoastră electorale sunt respectate de jurnaliștii huff.ro. Site-ul va încerca sa publice în mod egal în campania electorală programele partidelor care vorbesc despre oameni și planurile candidaților pentru alegătorii lor.

De ce am ales să facem campania altfel?

Pentru că refuzăm banii partidelor și refuzăm să publicăm articole sponsorizate de acestea.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Politic

To Top